6 грудня о 18.00 одночасно у Харкові на площі Свободи, Одесі біля Морського вокзалу, Краматорську на площі Миру, селі Озерне Житомирської області,  Львові біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдочного, Києві на Михайлівській площі відбудуться урочистості з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України за участі Глави держави, керівництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

У межах святкування між цими містами буде проведено телеміст «Харків-Київ-Краматорськ-Львів-Одеса-Озерне».

Відбудуться демонстраційні покази новітніх зразків озброєння та військової техніки, пройдуть церемонії вручення бойових прапорів та почесних найменувань військовим частинам, нагородження військовослужбовців державними нагородами. Заплановані виступи військових оркестрів та інші розважальні заходи.

Президент Володимир Зеленський у Харкові візьме участь в урочистих заходах, присвячених 30-річчю створення Збройних Сил, що пройдуть на площі Свободи. Спільно з Президентом вітання передасть Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний.

На головній площі Харкова – відбудеться військовий марш і передача техніки бойовим бригадам – 3 танки Т-64БВ, 10 бронетранспортерів БТР-4Е та 10 броньованих автомобілів «Козак-2М1».

Телевізійну естафету в Одесі прийме Міністр оборони України Олексій Резніков. За його участі відбудеться церемонія включення до складу ВМС ЗС України 2 патрульних катерів типу «Айленд», а також передача іншої техніки.

У Краматорську до телемосту долучиться командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк. 34 одиниці ББКМ «Козак-2М1» урочисто передадуть військовим у Краматорську.

На Житомирщині Повітряним Силам ЗС України буде передано вертоліт Мі-8 та по одному літаку Л-39, Су-27 і АН-26.

У Львові, Києві і Одесі представники Збройних Сил України отримають у своє розпорядження 15, 13 і 12 одиниць автомобілів HMMWV.